fredag, november 10, 2006

Nog är det väl för konstigt

Det är ett märkligt fenomen det här med c-uppsatsen. Bara för att jag vet att jag borde sitta framför datorn den största delen av min vakna tid har jag plötsligt tid till allt det där andra som jag aldrig annars hinner med. Jag städar, diskar, bär ut soporna, torkar damm, bloggar, brygger kaffe, mailar farmor, läser metro, lagar jordgubbssylt, tvättar hästtäcken, prövar kläder som jag inte använt på åratal, gör ryggövningar på min coreboll och tro det eller ej gör klar min sida i gängets klippbok.

Fortsätter jag på samma sätt kommer min lägenhet att vara kliniskt ren de närmaste månaderna, farmor kommer vara överlycklig över sin dagliga e-post och min rygg kommer vara lika stark som Kentas överarmar. Problemet är väl bara att min uppsats kommer att vara långt ifrån klar om jag inte skärper mig. Måste sluta diska och börja plugga. Hemska tanke.

Och på tal om bananer, jag har punktering på cykeln. Dit går det tråkigt nog 250 kronor. Bruno ansåg att det behövdes ett helt nytt däck. Ajaj.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bruno knows how to make money! Å I know hur jävla tråkigt d e att ta tag i allt pluggande när man vet att man måst! Ska förbanna fira me champagne den dan ja slipper gå i skola mer! kram/L

Anonym sa...

Nu blev jag nästan chockad, det där med klippboken alltså... Haha :) Jag lider för övrigt av samma syndrom, det är aldrig så roligt att städa o fixa en massa annat som just då när man ska plugga!

Anonym sa...

därför är ett tips att du går till bibban och skriver. för e man hemma kommer man på 1000 andra saker som man kan göra ist.

Anonym sa...

Jag var likadan under min c-uppsatsperiod. Aldrig fick jag så mycket annat gjort! Dessvärre tickade tiden på alldeles för fort, deadline passerade flera gånger om och...

...tja. Det blev aldrig någon uppsats skriven för min del. Men jag jobbar fortfarande på det! :)

Anonym sa...

Jag lider med dig Malin! Uppsatstider lika med hemska tider. Fast vi hade ju rätt kul, kändes typ som att man bodde i bibblan med blaskiga 8-kronors-kaffet som enda föda. Det var tider det! Skriver du ensam nu? Ämne, frågeställning, syfte? Och det var Göran va?

Själv har jag också sjukt mkt att göra, inga c-uppsatser direkt men många bäckar små så att säga. De gillar läxor här. Om 5 veckor kommer jag hem!! På tredje advent närmare bestämt.

Ha det så bra så hörs vi!! Stor kram!

Anonym sa...

Hördu Malin, kan vi inte få en historia från förr igen? Så skulle man piggas upp lite i allt pluggande! :)