tisdag, januari 23, 2007

På jakt efter en praktikplats

Terminen har kört igång med en rivstart och kursen jag läser nu är jätterolig. Vi lär oss att arbeta i Macromedia Director och i Dreamweaver, med andra ord lär vi oss alltså att producera multimedia och hemsidor. Det är lite knepigt men riktigt kul.

Något som inte är lika kul är att det är svårt att få tag i en praktikplats. Har ringt runt och frågat flera informationschefer om de har plats på mig på sin avdelning men hittills inget napp. Kanske jag får lov att söka praktikplats på kobben i alla fall och ta hem Volant redan i slutet av mars.

Har nästan sommarjobb klart också, snackade med Fellmanskan idag och det lät hoppfullt. Skulle vara roligt med en sommar till på Nyan.

Dagens engagemang stod www.namninsamling.com/rockoff för. Nog är det underligt hur många år det kan debatteras om Rockoffs vara eller icke vara. Konstigt att folk fortfarande orkar sätta käppar i hjulet för Dennis. Och otroligt vad folk engagerar sig i debatten, såväl motståndare som förespråkare för festivalen. Tillhör du dom senare kan du ju gå in och skriva på listan du också.

Inga kommentarer: