måndag, december 12, 2005

Klämkäck till tusen

Hade introduktion till nya kursen imorse med PB. Shit vilken klämkäck människa alltså, t.o.m. klockan nio en måndag morgon. Alldeles för klämkäck. Kunde knappt hålla mungiporna på plats efter all goja jag och Emma snackat om honom under vårt uppsatsförfattande. Ryktet som hävdar att PB tränar i cykelbyxor har totalt förstört hans auktoritet. Hur ska man kunna koncentrera sig och låta bli att skratta när man får upp en bild i hjärnan där han gymmar med sina spinkiga ben instoppade i det näst fulaste plagget som någonsin skapats. Det enda som är värre än cykelbyxor är nog dom där kalsongerna av trosmodell som jag skrev ett inlägg om tidigare. Han har säkert sådana också. Hahaha.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fast cykelbyxor är väldigt praktiskt, jag har tex såna varje gång jag spelar innebandy under mina målisbyxor. Annars skulle det kännas lite "naket". Dessutom är det många innebandy - o fotbollsspelare som har cykelbyxor under sina shorts men det har nåt med ljumskarna o göra har jag förstått. Men att dom är fula kan jag hålla med om, jag skulle aldrig i mitt liv träna i bara såna! Fast isf är nog pantisar på samma fullista, men dom är oxå väldigt praktiska när det är kallt! Men som tur är har man ju andra byxor ovanpå dom, oftast iaf :)

Anonym sa...

Kroppstrumpa i vilken form d än e, e nog ganska mycke mindre vackert sku ja säga :) kramar/L

Anonym sa...

Tänk positivt! De e ju bättre att få upp bilder på honom innehållande ett par cykelbyxor än att få upp bilder på honom utan några kläder alls!!!

Anonym sa...

haha!! skrattade under hela meddelandet. ROLIGT! måste gå upp till honom & köpa det där jävla kompendiet imorn..vet inte om jag vågar, jag får upp bilder. nej, när vi gifter oss så blir det definitivt inga flera cykelbyxor, ska slänga dem ögonböj. tack för fikat igår..det var trvligt! men jag förstår fortfarande inte det där med saffranet. ses på torsdag! är tvungen att gå på möte kl 13 så vi får uppsatsera ngn annan dag. bye//ems